31 Bygningar LS 1

Uklassificeret stilling til forvagtslaget ved Kirurgisk Center

En uklassificeret reservelægestilling til forvagtslaget ved Kirurgisk Center på Landsygehuset er ledig til besættelse 1. september 2024 eller efter nærmere aftale. Det drejer sig om tidsbegrænset stilling af et halvt års varighed. 

Landssygehuset i Tórshavn er centralsygehus på Færøerne med et optagelsesgrundlag på ca. 55.000 mennesker foruden turister. Landssygehuset har ca. 160 senge, fordelt på kirurgisk-, medicinsk-, akut- og psykiatrisk centre. 

Landssygehuset har koordineret samarbejde med udenlandske sygehuse. Vores udenlandske samarbejdspartnere er bl.a. Rigshospitalet, Aalborg og Århus Sygehus og andre hospitaler i Danmark.

Kirurgisk center
Kirurgisk Center omfatter specialerne ortopædi, mave-tarm kirurgi, urologi og øre-næse-hals, alle med separate bagvagtsberedskaber.

Forvagtslaget passes af KBU læger eller præ-KBU læger, der udover at arbejde i skadestuen, arbejder i journal-ambulatorie, skadeambulatoriet, en del af stuegangen og er operationsassistenter. Disse vagter er dagvagter eller aften/nattevagter fra mandag til fredag, og i weekenderne er det døgnvagter. Normeringen er 7 reservelæger.

Foruden forvagtslaget har vi mellemvagtslaget der dækkes af post-KBU læger, introlæger eller HU læger. Mellevagterne går i døgn-vagter med mulighed for at sove i eget hjem. Normeringen er 5 reservelæger.

Bagvagtsfunktion dækkes af speciallæger i de respektive specialer. Mange af vagterne dækkes af faste konsulenter på sygehuset. 

Kirurgisk center har omkring 130 ansatte, fordelt på ca. 100 årsværk. Centerledelsen består af ledende overlæge og ledende sygeplejerske

Vi kan tilbyde:

  • Fælles introduktion for nyansatte og god oplæring på afdelingerne.
  • Tværfagligt samarbejde med kompetente og engagerede medarbejdere
  • Et arbejdsmiljø, som du kan være med til udvikle

Kvalifikationer:

  • Dansk autorisation som læge eller dansk stud. med., hvor det 10 semester er bestået.  
  • Gode IT kvalifikationer
  • Gode evner til at strukturere dagligt arbejde.

 Løn- og ansættelsesvilkår i henhold til gældende overenskomst mellem det Færøske Finansministerium og Hjálparlæknafelag Føroya (FAYL). Ansættelsen er begrænset til ½ år.

Yderligere oplysninger fås ved henvendelse til Jón Martin Clementsen, speciallæge i ortopædi tlf.: +298 78 34 57 og e-mail adresse: joncl@ls.fo 

Ansøgningsfristen er 12. juli 2024.  Ansættelse efter nærmere aftale. 

Søg venligst stillingen her.

Dokumentation for uddannelse og videnskabeligt arbejde i original version medbringes ved evt. samtale. 

Send viðmerkingar ella hugskot til okkum fyri at betra um virksemið í Sjúkrahúsverkinum
Rís og rós